Claret Girona

Centre Pare Claret Girona

Qui som?

Església Cor de Maria
L' església dels Claretians a Girona, dedicada al Cor de Maria. Amb l'obra de l'escultor Domènec Fita. La trobaràs al centre de Girona a la cantonada del carrers P. Claret i Joan Maragall.

Horari de Misses:
Hivern
Feiners: 11.30 i 20.00
Festius: 11.30, 13.00 i 20.00
Vigílies: 20.00
Estiu
Feiners: 20.00
Festius: 11.30 i 20.00
Vigílies: 20.00
Obertura de l'església
De dilluns a diumenge:
Matí: a les 10:30
Tarda: a les 19:00
Sagrament del Perdó.
De Dilluns a Diumenge:
Matí: de 10:30 a 11:25 i de 12:15 a 12:55
Tarda: de 19:00 a 19:55
Centre Pare Claret
Els locals que acullen les activitats del centre: catequesi, conferències, tallers…, estan ubicats al costat de l'església del Cor de Maria de Girona, al carrer Joan Maragall 23a Baixos.

Per a mes informació feu click aquí, o a info@claretgirona.cat
Comunitat
Claretians Girona
La comunitat de Claretians de Girona està formada per el P. Jordi Mallol Valls, de Tarragona, P. Jordi Tarrés Monné, de La Cellera de Ter (Girona) i P. Josep Sureda Camps, Sils (Girona)
Contacte: girona@claretians.cat
Per saber-ne més feu click aquí.
El P. Jordi Mallol entrà a la Congregació Claretiana un cop haver fet el servei militar a la marina, professà el 16 de juliol de 1957 i fou ordenat sacerdot al setembre de 1967 a l'antiga església del Cor de Maria de Girona, juntament amb dos claretians més. El seu, apostolat l'exercí, sobretot en l'ensenyament, per la qual cosa s'especialitzà en estudis de pedagogia que realitzà a la Universitat Central de Barcelona on obtingué la llicència en l'esmentada especialitat. Exercí el seu ministeri en l'ensenyament als col·legis claretians de Sallent, Barcelona, Valls i Sabadell. Dels col·legis de Sallent i Sabadell en fou també Director per una colla d'anys...Després, ja jubililat d'aquest ministeri, fou destinat a Madrid per a serveis interns de la Congregació Claretiana. Retornat a Catalunya fou destinat a diverses comunitats claretianes i als diferents apostolats que aquestes tenen encomanats: parròquies, serveis a comunitats de religioses, atenció a llocs de culte i diversos serveis domèstics. Arribat a la comunitat claretiana de Girona procedent de la comunitat claretiana de Montgat, després que es tanqués aquella comunitat, s'ha dedicat a diversos serveis a l'església i a la comunitat. Sempre disponible a col.laborar i ajudar, que ha estat una característica de la seva personalitat.
El P. Jordi Tarrés Moner, fill de La Cellera de Ter. Professà a la Congregació claretiana el 16 de juliol de 1958. Després dels estudis de filosofia i teologia a Solsona i Salamanca, es dedicà a Girona des de fa ja nou anys. Ha estudiat Infermeria i s'ha dedicat, sobretot, a l'atenció als malalts des del servei religiós a diversos hospitals de Catalunya: Bellvitge, Vall d'Hebron i ara forma part de l'equip pastoral de l'Hospital Josep Trueta de Girona i fou responsable de la direcció i de la pastoral de la FRATER (associació d'atenció als minusvàlids) de Catalunya. És a la comunitat claretiana de Girona des de fa nou anys i s'encarrega del servei pastoral d'algunes parròquies de l'arxiprestat del Montgrí-la Bisbal: concretament de Corçà, Casavells, Cassà de Pelràs i Matajudaica. També fa serveis a nostra església del Cor de Maria de Girona i diversos serveis dins de la comunitat claretiana.
P. Josep Sureda Camps, de Sils. Professà a Congregació claretiana el 16 de juliol de 1957. Es dedicà a l'ensenyament a diversos col·legis claretians de Catalunya: Sallent, Barcelona i Valls, dels quals també en fou director. El 1989 fou elegit Superior Provincial dels claretians Catalunya i en Capítol General de 1997 fou elegit membre del Govern General de la Congregació Claretiana com a ecònom general. Amb aquest càrrec hagué de viatjar molts països: a Europa des de Rússia fins a Portugal, i a alguns diverses vegades, a Àsia, Amèrica i Àfrica. Al 2010 tornà a Catalunya on fou destinat a Vic, encarregat de la Casa d'Espiritualitat, Lleida, suplint el Rector de la Parròquia Sant Antoni Mª Claret, i finalment a Girona com a superior de la comunitat.
Claretians
Província de Sant Pau
La comunitat de Girona forma part de la provincia de Sant Pau, que està formada per les antigues províncies de Catalunya, Euskal Herria, França i Itàlia.
Més info: www.claretpaulus.org