Centre Pare Claret Girona

SOLIDARITAT

Stacks Image 134

Enllaç Solidari

La ONG dels Missioners Claretians de Catalunya

Va néixer a partir de l’experiència solidària de joves i famílies relacionats amb la missió claretiana de Guajará-Mirim (Amazònia Occidental, Brasil), a partir de 1985. Actualment compta amb mes de 200 famílies apadrinades al Barsil i col·labora amb projecte de la resta de missioners claretians del mòn: Camerun, Índia, Paraguay…

Stacks Image 237

Apadrinaments

Stacks Image 262

Projectes

Stacks Image 272

Cooperació

El Projecte d’apadrinaments és una ajuda directa a famílies empobrides per tal que puguin donar una bona alimentació als seus fills menors de 14 anys.

Amb l’aportació dels Padrins, cada família rep un val per fer una compra de productes de primera neces- sitat. A més, els voluntaris que fan l’acompanyament cuiden que els infants estiguin escolaritzats i, en col- laboració amb les entitats locals, ofereixen orienta- ció i formació de tot allò que pugui ajudar a millorar la vida de l’infant i de tota la família.
Trobareu una informació completa sobre el Projecte d’Apadrinaments entrant a la pàgina d’Enllaç Solidari.

+ìnfo: www.ensolidari.cat | Triptic Apadrinaments | Formulari
Els cooperants són voluntaris que decideixen destinar un any, o dos o tres a ajudar als projectes d'Enllaç Solidari. Ja sigui amb el projecte d'apadrinaments, o involucrant-se amb les moltes activitats d'ajuda al desenvolupament.

+info: enllaçsolidari@claretians.cat
Cada any Enllaç Solidari col·labora amb un projecte de cooperació d'alguna de les moltes missions claretianes que hi ha mòn. Aquest any el projecte es dur aigua potable a un barri a les afores de Yaoundé, al Camerun.
Stacks Image 325